Petreceri in aer liber pe terasa restaurantului Casa Vanatoreasca

S-a deschis oficial sezonul teraselor si al evenimentelor in aer liber, iar noi, cei de la Casa Vanatoreasca nu am fost niciodata mai pregatiti!

Stim ca in sezonul calduros nu iti poate sta gandul decat la vacanta si ca te surprinzi uneori in cele mai nepotrivite momente visandu-te pe vreo insula exotica sau varf de munte, admirand peisajul.

Dar un concediu nu poate dura cat o vara intreaga, nu? Nimic mai gresit! Poti transforma orice dupa-amiaza libera intr-o vacanta, o evadare din aglomeratia cotidiana a Bucurestiului, catre o oaza de liniste, situata intr-un colt de natura de la marginea Padurii Mogosoaia, in imediata apropiere a Lacului de Nuferi (Chitila) si a Lacului Mogosoaia, chiar aici, pe terasa noastra, la Casa Vanatoreasca.

Ansamblu

Te asteptam sa te racoresti si sa te relaxezi intr-un cadru elegant, alaturi de prieteni si familie, unde puteti incerca bucatele atent alese din bogata bucatarie traditionala si internationala, pregatite de cei mai priceputi bucatari ai nostri, asortate cu bauturi fine sau cocktail-uri racoritoare si servite ireprosabil.

Iubitorii de vinuri pot participa la degustari, chiar aici, in Crama noastra.

CramaCopiii sunt si ei trecuti pe lista invitatilor! Si unde se pot distra mai bine, daca nu in locul de joaca special amenajat pentru ei, in curtea restaurantului?! In plus, stim ca cei mici au nevoie de o alimentatie echilibrata, conform varstei lor, tocmai de aceea, in meniul nostru puteti regasi o sectiune speciala cu preparate pentru cei mici.

De asemenea, terasa noastra este locul ideal in care poti organiza evenimente si petreceri outdoor, precum: aniversari, cocktail party, succesul companiei sau lansarea unui produs.

Loc de joaca

Spatiul deschis le ofera un aer aparte, cu conditia sa fie luate in considerare toate detaliile: un cocktail bar nu poate exista fara cocktail-uri si fingerfood, ingredientele pentru o aniversare memorabilia: dj-ul invitat si organizarea unui karaoke, petrecerea corporate nu s-ar putea numi corporate fara discursul motivational si diplomele de merit de la final.

Pentru a organiza o petrecere reusita, lasa toate aceste detalii in seama experientei echipei noastre. Tu doar bucura-te de moment alaturi de invitatii tai!

Avem 100 de zile vara si un milion de motive sa sarbatorim.

Noi suntem gata! Asadar, cate invitatii lansam?

Pentru sfaturi, comenzi si rezervari, contacteaza-ne: https://www.casavanatoreasca.ro/  la numarul de telefon: +40762.048.434 sau adresa de e-mail: office@casavanatoreasca.ro